Tag: dëgjimi

Testojeni dëgjimin tuaj

Gjenerata e tridhjetë vjeçëve dhe e atyre pak më të moshuar shpesh kanë probleme me humbjen e hershme të dëgjimit, shkaku u pajisjeve si ‘iPod’ dhe ‘MP3’. Nëse i keni tre minuta kohë, …