Tag: dekolte

Aksesore me tyl

Ne moden vjeshte-dimer  2009 -2010 jane aksesoret me tyl. Aksesoret e ketij sezoni paraqiten te gjitha me tyl dhe me perla te bardhe dhe te zeza kepuce, canta nga Louis Vuitton. Por kete …

Nje dekolte gjithemon e re

Femrat jane gjithemone te parat ti dedikojne perkujdesje trupit te tyre, dhe me kalimin e viteve perqendrohen mbi te gjitha ne zonat me te dukshme. Pikerisht per kete arsye pjesa me e madhe …