Tag: Dëmtimi i sistemit kardiovaskular

Sheqeri është i dëmshëm për shëndetin

Sa i mirë dhe aq i dëmshëm për shëndetin: përdorimi i tepërt i sheqerit është gjithnjë i dëmshëm për organizmin tonë. Nuk flitet vetëm për sheqerin si produkt, por mënyrat se si ai serviret …