Tag: Dëmtimi i sistemit të dëgjimit

Humbja e dëgjimit, shkaqet dhe mjekimi

Otoskleroza është një sëmundje që karakterizohet me pakësimin e dëgjimit dhe zhurmë në vesh. Pakësimi i dëgjimit shtohet gjithnjë e më shumë dhe në këtë mënyrë, me kalimin e kohës mund të …