Tag: Depresioni me dy fytyra

Depresioni është me dy fytyra

Depresioni është me dy fytyra, një mashkullore dhe një femërore. Ky ka ardhur si një rezultat i një studimi në lidhje me këtë çështje dhe është vënë re se depresioni vuhet në mënyra mjaft të …