Tag: depresioni

Parandalojeni depresionin dimëror!

Depresioni dhe melankolia janë të shpeshta gjatë stinës së dimrit. Nëse vëreni se jeni të lodhur dhe nën depresion, më shumë sesa gjatë verës, ekziston mundësia që të vuani prej çrregullimit …

Mangani largon depresionin

Stimulimi i qelizave te  trurit me ndihme  te  impulseve te  shpejta magnetike nuk eshte  veprim i rrezikshem dhe do te  mund te  ishte nje  ndihmese  e madhe ne  luften kunder depresionit, …

Si të largosh depresionin

Kapercimi i depresionit është i vështirë, ndoshta gjëja më e vështirë që mund të bëni ndonjëherë. Të luftosh kunder depresionit nuk është një shetitje në park, është një luftim i ashper.  …

Çfarë është depresioni

Depresioni është një sëmundje e cila e bën njëriun të ndjehet keq, i merzitur dhe i pashpresë për shumë kohë. Është një ndjenjë ndryshe nga ndjenjat e merzitjes së zakonshme, duke ju lodhur …

Harresa, kurë për depresionin

Njerëzit mund stërviten që të harrojnë kujtimet e këqija, në bazë të një studimi të ri që mund të ndryshojë përgjithmonë mënyrën se si trajtohet depresioni dhe traumat e forta në …