Tag: depresionin dhe ankthet

Stresi dobësonë kujtesën

Niseni për diçka në kuzhinë dhe harroni se për çfarë keni shkuar? Të gjitha këto ju tregojnë se me kujtesën tuaj nuk është në rregull dhe kjo falë stresit. Sot nga njeriu kërkohet që të …