Tag: depresionit

Diagnoza e depresionit

Ka mberritur nga Australia nje zbulim qe premton te shpejtoje dukshem diagnozat e crregullimeve mendore dhe neurologjike. Brian Lithgow, inxhinier britanik ne Universitetin e Melbournit, ka …