Tag: Dëshira

Dëshirat dhe seksi

Seksi fillon në kokë. Por nuk ka një zonë të caktuar të trurit, që është përgjegjëse për dëshirën seksuale. Ajo është një kombinim i ndezjes së disa pjesëve të trurit, që janë përgjegjëse …