Tag: dhembja kokes

Përse më dhemb koka?

Deri te kokëdhembja në rastet më të shpeshta sjell tensioni emocional dhe tkurrja e muskujve të kokës, si dhe pjesës së qafës dhe shpinës. Për ta shmangur kokëdhembjen do të ishte mirë që të …