Tag: Dhimbje koke

Kercitja e dhembeve

Gjate periudhes se gjumit, nese dikush ne menyre te pandergjegjshme i shtrengon dhe kercet dhembet e tij quhet bruxism. Bruxism eshte nje lloj veprim pa ndjenja. Pacienti nuk eshte i …

Streptokoku fëmijët më të rrezikuar

Streptokoku është shkaktari kryesor i sëmundjes së bajameve, skarlatinës, etheve reumatizmale, por dhe ndërlikimeve më serioze si sëmundje të veshkave, zemrës, etj. Streptokoku është një …