Tag: Dhimbje

Kura e bimeve per dhembet

Karies, dhimbje, mishi i dhëmbëve është acaruar. Dentisti “i gjelbër” do kurojë gojën tënde me ndihmën e natyrës. Produktet natyore kanë të njëjtin efekt sikur antibiotikët: dhe …

Infeksionet urinare

Në çdo 5 gra, 1 prej tyre në jetën e saj të paktën një herë ka kaluar një infeksion të rrugëve urinare. Megjithëse këto infeksione janë të lehta për t’u kuruar, nëse lihen pas dore mund të …

Dhimbjen e barkut të bebit

Edhe pse nuk ka një përcaktim mjeksor, dhimbja e barkut besohet se shkaktohet nga ajri që grumbullohet në stomak ose bark. Një teori tjetër gjerësisht e besueshme është se shkaktohet nga një …