Tag: Dhimbjet e kokes

Dhimbjet e kokës

Dhimbja e kokës na dëshpëron të gjithëve dhe sipas shkencëtarëve në Harvard, gjysma prej nesh preket nga ajo të paktën një herë në muaj. Specialistët kanë zbuluar se përveç njerëzve …

Dhimbjet e kokes

Receptoret e dhimbjeve nuk gjenden vecse ne lekure, ne fascie, ne muskulaturen e kokes’ arteret –ekstrakraniale, ne pjeset e dura-mater, ne bazen kraniale, arteriet meningeale, arteriet e mi …