Home » Posts tagged with "Dhimbjet e veshit"

Mos i jepni antibiotikë fëmijës sa herë që sëmuret

Në ditët e ftohta shumë njerëz, veçanërisht fëmijët ndikohen shumë shpejt nga ndryshimet e temperaturave duke u bërë të sëmurë. Ndërkohë që qëndrimi në ambiente të mbyllura lehtëson daljen në pah të sëmundjeve dhe përhapjen e tyre dhe ndikon negativisht në shëndetin e fëmijëve. Dr. Hylja Caner, pediatre në Memorial Hospital, theksoi se shumica e infeksioneve që shfaqen... 

Dhimbjet e veshit vijnë si pasojë e pezmatimit

Dhimbjet e veshit vijnë si pasojë e pezmatimit të kanalit të jashtëm të veshit, që në pjesën më të madhe të rasteve shkaktohen nga lagështia. Krijimi i lagështisë së tepërt në vesh mund të bëhet shkak për dëmtimin e pjesëve të këtij organi dhe kryesisht atyre të shtresave të mesme. Ndërkohë që kjo lagështi e mbledhur në zonën që njihet ndryshe si kanali i mesëm i... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress