Tag: Dhjami

Mbani dietë dhe nuk dobësoheni!

Ja disa këshilla për të kuptuar se ku gaboni (dhe mos u përpiqni t’ia hidhni fajin metabolizmit) dhe si mund ta korrigjoni veten. Kur fillojmë një punë të re gjithmonë i urojmë fat vetes dhe …