Tag: Dhjete dietat

Dhjete dietat me te famshme

80 per qind e atyre qe jane mbipeshe, bejne dieta pikerisht ne kete periudhe. Dhe shpesh zgjedhja behet ne menyre te rastesishme, duke ndjekur moden e fundit. Por si i behet per te zgjedhur …