Tag: diabeti tip 1

Diabeti në stinën e dimrit

Diabetikët dhe sidomos ata që vuajnë nga diabeti i sheqerit tip 2, mund të shfaqin ndërlikime serioze gjatë stinës së dimrit, nëse nuk tregohen të kujdesshëm. Mjekët shpjegojnë se me çfarë …