Tag: diarrea

Disa keshilla per femijet

Disa keshilla per fëmijen tuaj,mendojm se do te ju nevojiten nese fëmija juaj eshte me temperatur,te vjellura edhe diarre.Fëmija ka temperaturë nëse temperatura e sqetullave dhe e vetjesorit …