Tag: Diarreja

Diarreja, kur duhet shkuar te mjeku

Diarreja mund te jetë e rrezikshme tek të porsalindurit dhe të miturit. Te fëmijët diarretë e ashpra që zgjasin 1-2 ditë mund të çojnë në dehidrim. Dr. Altin Cekodhima Kjo është arsyeja që …