Tag: Dieta ‘Dielli’

Dieta me ngjyrë të verdhë

Dhe, natyrisht, përsëri bëhet fjalë për një dietë të shpejtë. Kjo është një dietë e njohur emri tjetër i së cilës është, dieta me ngjyrë të verdhë. Përndryshe, sot dietat e shpejta janë …