Tag: Dieta e Hollivudit

Dieta e Hollivudit

Ditën e parë dhe të dytë hani nga një pjesë bukë dhe pini nga një filxhan me lëng domatesh çdo katër orë gjatë ditës. Ditën e tretë dhe të katërt për kafjall hani një pjesë të bukës së …