Tag: Dieta fleksitariane

Dieta fleksitariane

Gjithnjë e më shumë njerëz, të cilët eksperimentojnë me ushqim vegjetarian, deklarohen si vegjetarianë, por në fakt kohë pas kohe hanë mish dhe peshk. Ata janë fleksitarianë. Fjala …