Tag: Dieta me dredhëza

Dieta me dredhëza

Përdorni dredhëzat për ta filluar dietën më të re. Për katër ditë do të humbni katër kilogramë, e nuk keni nevojë as për ushtrime. Vetëm përmbajuni planit të ushqimit dhe shtresat dhjamore …