Home » Posts tagged with "Dieta me fruta"

Si të evitoni dhimbjet mujore

Si mund të qetësoheni nga to? Shumë ekspert mendojnë që simptomat e dismenoresë janë shkak i shprehive kequshqyese dhe problemeve emocionale të përballueshme. Pjesa më e madhe e grave në moshën fertile, me ardhjen e menstruacioneve ankohen se kanë një “përzierje” ndjesish të vështira për t’u përkufizuar. Këto shfaqen disa ditë deri 2 javë, përpara ciklit menstrual dhe... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress