Tag: Dieta me shalqi

Dieta me shalqi

Dieta me shalqi është e shkëlqyeshme për dobësim dhe largim të toksinave nga trupi gjatë verës. Përmbajtja e ujit në shalqi është rreth 92 për qind, kështu që nuk do të dehidroheni, e përveç …