Tag: dieta mesdhetare

Dieta mesdhetare

Sa me shume dieten mesdhetare per te evituar vdekshmerine qe lidhet me semundjet kardiovakulare, tumoret, Alzheimerin dhe Parkinsonin. Sipas nje analize nga nje grup epidemologesh nga …