Tag: Dieta Nordike

Dieta Nordike

Klaus Mejer, njëri ndër pronarët e restorantit danez “Noma”, i cili dy herë rresht ishte shpallur si restoranti më i mirë dhe më i suksesshëm në botë ka paraqitur dietën e re të …