Home » Posts tagged with "Dieta per humbje peshe"

Dieta për stinën e verës

Është kohë me diell, argëtim dhe butësi, ku kjo dhe në tryezat tona. Kjo është arsyeja pse me ardhjen e këtyre ditëve duhet të ndryshojë dhe dieta jonë. Para së gjithash, do të ishte e këshillueshme reduktimi i kalorive, duke preferuar ushqime të freskëta dhe të lehta.Këshillohen ushqime të lehta dhe në masë të vogël pasi janë më të mira në tretje dhe njehen më lehtë... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress