Tag: Dieta

Çfarë është dieta “Dukan”?

Këtë dietë e krijoi mjeku francez Pierre Dukan gati 10 vjet më parë, për të ndihmuar njerëzit obezë. Në bazë të dietës, e cila ndahet në katër faza, qëndron një plan i pasur me proteina dhe …

Dieta katërditore me lakra turshi

Me dietën me lakra turshi mund të humbni madje edhe 2 kilogramë për katër ditë. Për këtë dietë më të preferuarat janë sallatat, mirëpo, duke pasur parasysh që dieta zgjat vetëm 4 ditë, ia …

Superdieta e shtatë ditëve

Dita e parë Kafjalli: 2-3 lugë flluska tërshëre, gjysmë filxhani qumësht pa yndyrë, gjysmë luge kakao, 3 dredhëza, gjysmë molle dhe dy lugë arra Zamra: 5 biskota të thata integrale Dreka: …