Tag: Dietat

Tumori i stomakut nga dietat

Sipas një studimi të kryer në Milano të Italisë më shumë se gjysma e Italianëve besojnë se ajo çka shkakton kancerin në stomak është smogu dhe jo dieta, por kjo është vërtetuar që është e …