Tag: Dietë verore

Dietë verore

Shikoni një dietë të lehtë dhe të përshtatshme për sezonin veror që do t’iu mundësojë të humbni peshën e tepërt, pa u munduar. Ky regjim duhet mbajtur 6 ditë, ndërsa ditën e shtatë ju mund …