Tag: Difekte ne kole te dhembeve

Kercitja e dhembeve

Gjate periudhes se gjumit, nese dikush ne menyre te pandergjegjshme i shtrengon dhe kercet dhembet e tij quhet bruxism. Bruxism eshte nje lloj veprim pa ndjenja. Pacienti nuk eshte i …