Tag: difekte sensuale

Gjoksi i vogel është seksi

Gjoksi i vogel, cdo bluze ju ben difekt, per te mos menduar per hijet, qe jane te bollshme. Femra duhet te qetesoheni dhe te ndiheni rehat me trupin tuaj. Ato qe shikoni si difekte ne trupin …