Tag: Ditari i shtatzënisë

Ditari i shtatzënisë

Shpesh nënat e ardhshme nuk kanë informacione të mjaftueshme dhe burime për të zhvilluar një shtatzëni në qetësi, duke siguruar kështu shëndetin e tyre dhe të fëmijëve. …