Home » Posts tagged with "djersitja"

Djersitja tek foshnjat

Disa foshnja djersitin më shumë gjatë pjesës më të thellë të ciklit të gjumit, gjatë natës. Për shkak se foshnjat shpenzojnë më shumë kohë në këtë fazë të thellë të gjumit, ato kanë më shumë gjasa për t`u djersitur gjatë natës se sa të rriturit, ose se sa fëmijët më të mëdhenj në moshë.  Read More →

Jo më djersë

Disa persona shpesh kanë kripë nën sqetull për shkak të djersitjes. Kjo i ndodh sidomos atyre që janë shumë emotivë. Motivi? Frika, entuziazmi, ankthi, stimulojnë gjëndrat e djersitjes dhe këto prodhojnë në sasi të mëdha pika djerse.  Read More →
Etiketat:

Shkaktarët e çrregullimit të zemrës të diabetikët

Njerëzit me diabet janë me të rrezikuar nga sëmundjea e zemrës, kjo është vrejtur tek ata persona me tipin 2 të diabetit. Një prej dëshmive të para që tregojnë se njerëzit me diabet janë më të prirë ndaj sëmundjeve të zemrës ka qenë një studim i gjerë i njohur si “Framingham study”. Studimi ka treguar faktorë të shumtë që mund të rrisin gjasat për zhvillim e sëmundjeve... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress