Tag: Dr. Arbër Veliu

Helicobacter pylori

Rruga e përhapjes së infeksionit mendohet të jetë përmes kontaktit direkt me pështymë, të vjella dhe jashtëqitje të personave të infektuar me H pylori. Dr. Arbër Veliu, …