Tag: Dr. OZ

13 këshilla shëndetësore nga Dr. Oz

Si seksi, pastrimi i dhëmbëve me fije dentare, dhe e qeshura me shpirt mund të bëjnë një jetë të gjatë dhe të mirë. Autori me shitje më të madhe Mehemet Oz, M.D, shpjegon:Pacientët e mi janë …