Tag: Dredhëzat dhe jogurti

5 ushqimet që e përmirësojnë erën e gojes

Ushqimi i pasur me qepë ka qenë i shijshëm, por kur zgjoheni në mëngjes goja e juaj mban erë të rëndë. Çfarë të bëni? Kur aroma e gojës tuaj është prekur nga ushqimet me erë të keqe – …