Home » Posts tagged with "Dredhezat"

Dredhëzat si preventivë për sëmundjet gastroenterologjik

Hulumtimi i ri i ekipit të ekspertëve ndërkombëtar u ofron shpresë atyre që i mundon i thati ose dëmtimi i mukozës së stomakut. Është zbuluar që konsumimi i dredhëzave mund të zvogëlojë dëmtimet në membranën e mukozës së stomakut, por rezultatet e këtyre studimeve nuk janë vërtetuar ende në njerëz. Ekipi i shkencëtarëve italianë, serbë dhe spanjollë, që kanë punuar... 

Luleshtrydhjet parandalojnë zhvillimin e kancerit

Shkencëtarët amerikanë kanë zbuluar se dredhëzat kanë ndikim në shkatërrimin e qelizave të kancerit. Shkencëtarët amerikanë, G. Stoner dhe N. Seram, të cilët kanë studiuar ndikimin e ushqimit në zhvillimin e sëmundjeve onkologjike, kanë thënë se testet eksperimentale në 10 vjetët e fundit kanë ndihmuar në zbardhjen e provave se dredhëzat mund të ndihmojnë në parandalimin... 

Kater fruta qe jane pjese e rendesishme e dietes

Përbërësit antioksidant në disa fruta janë të pakrahasueshëm dhe i mbrojtja e vetme që kemi për ti zmbrapsur radikalët e lirë që shkaktojnë kancerin, e që janë prezentë në të gjitha aspektet e jetës. Dukja përplot ngjyra e frutave është një tregues i mirë se ato janë të pasura me antioksidant. Blej fruta organike kurdo që mundesh për të zvogëluar helmet, pesticidet... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress