Tag: dridhje

Përkeqësimet e sklerozës multiple

Nje nder faktorët kryesorë janë: diabeti, demenca vaskulare, mungesa e vitaminave B dhe stresi Skleroza Multiple është sëmundje me etiologji ende të panjohur. Hulumtimet intensive, sidomos …