Tag: Drithërat dhe tërshëra

7 ushqime qe ulin kolesterinen

Kolesterina është një substancë që luanë një rol të rëndësishëm në ndërtimin e membranës së qelizës dhe hormoneve seksuale. Kolesterina nuk shpërbëhet në gjak dhe kështu duhet të bartet tek …