Tag: duar qe behen te ftohta

Pikaset te duart

Sklerodermia eshte nje semundje qe nis te duket kur ashpersohet lekura e duarve dhe e fytyres, por qe ka si pasoje demtimin e zemres, mushkerive, veshkave… Simptomat duken shume te …