Tag: duart

Zbutës për duar me mjaltë dhe vezë

Përbërësit; 1 lugë mjaltë 1 të bardhë vezë 1 lugë glicerinë 1 lugë argjile të bardhë Përgatitja; Në një tas hidhni një lugë mjaltë të shkrirë, por jo të nxehtë. Merrni të bardhen e vezës, …

Si të kujdeseni për duart në dimer

Gjëja e parë dhe kryesore që duhet të bëni në dimer është të vishni sa më shumë doreza, qoftë kur dilni të shetisni, qoftë kur punoni në kopsht. Dorezat mund t’i gjeni në dyqane të ndryshme, …

Duar të buta në muajt e ftohtë

Duart kanë shumë pak gjëndra të djersës, prandaj janë të prira që të thahen. Përveç kësaj, puna e vazhdueshme i bën ato të jenë më të ekspozuara dhe njëkohësisht i kushtojmë më pak vëmendje …

Duart, pasqyrë e bukurisë

Me pak mund do të keni thonj të përkryer. Duart dhe thonjtë e mirëmbajtur janë letërnjoftim i çdo gruaje e cila e mban veten. Një herë në javë duhet ndarë pak kohë për trajtim të shkurtër, …

Duart dhe burimi i energjise

Duart flasin për ne shumë më tepër se ç’ mendojmë. A e keni ditur se duart tuaja tregojnë përparësitë dhe të metat tuaja? Duart janë vazhdimisht në përdorim, ato japin mesazhe, me to punohet …