Tag: Duhani dhe mbipesha

Duhani dhe mbipesha

Jetëgjatësia ka ardhur duke u rritur si rrjedhojë e pakësimit të pirjes së duhanit. Por, shtimi i rasteve të mbipeshës trupore ka gjasa të kërcënojë këtë përparim në fushën e …