Tag: dyllë

Disa këshillat për depilim

Depilimi me dyllë. Depilimi me dyllë është metoda më e dhembje që i largon qimet. Pa marrë parasysh a është i nxehtë apo i ftohtë dylli, vihet në lëkurë dhe largohet me një lëvizje në anën e …