Tag: Dyllin e bletës

Mjalti për ftohjen

Ftohja është një sëmundje virale, simptomat e ftohjes është teshtima e shpeshtë, pezmatimi i fytit dhe kolla.Për ftohjen është mjalti i bardhë dhe dylli i bletës. Dyllin e bletës e mban në …