Tag: E keqja e pranverës simptomat

E keqja e pranverës: simptomat

Stina e pranverës, si gjithnjë, sjell me vete edhe “të këqijat” e saj. Lodhja e përgjithshme fizike dhe mendore si dhe alergjitë janë simptomat e saj të zakonshme. Ja si duhet t’i …