Tag: e-mail dhe chat

SMS, e-mail dhe chati dëmtojnë kujtesën

Teknologjia moderne mund të shkaktojë dëmtime të mendjes sonë për shkak të bombardimit me informacione. Këtë e dëshmojnë studimet e fundit shkencore sipas të cilave zhvillimi i telefonave …