Tag: e thate

Maskë për lëkurë të thatë

Keni lëkurë të thatë dhe kjo gjë ju shqetëson shumë? Tani që koha është më e ngrohtë lëkura e thatë është problematike, duhet mbrojtur dhe i duhet kushtuar shumë kujdes sepse rrezet e …