Tag: Ecja

Ecja zgjat jetën

Ecja është pjesë e çdo programi të ushtrimeve, dhe për këtë ka mjaft arsye – njerëzit që ecin rregullisht kanë tension më të ulët të gjakut, më pak kilogramë, gjendje më të mirë shëndetësore …